Lüks İhtiyaç mıdır? Yoksa yaşama biçimi mi?

BLOG

Lüks İhtiyaç mıdır? Yoksa yaşama biçimi mi?

Günümüz koşullarında kimi insan araçları A noktasından B noktasına götüren bir makine, kimi insan yoğun iş temposunda kendi başına kaldığı eğlenceli bir mekan, kimi insan toplantılarını dahi seyahat esnasında yapmayı, kimi insan kendini özel hissetmeyi seçmektedir.

Peki ya siz ne hissediyorsunuz?

Hangi durumu tercih ederseniz edin, öncelikle güvenli bir ulaşım, seyahat esnasında iyi bir müzik, konforlu koltuklar, gökyüzünün elinizle dokunacağınız mesafeye gelme hissi, tüm bunları yaşarken ayaklarınızı uzatarak evinizin konforunuzu yaşayıp kahvenizi yudumlamak paha biçilemez olmalı.

Pandemi süreci hepimizi tedirgin etmekle kalmadı. Bizleri izole olmaya yani yalnız kalmaya sevk ettiği bu günlerde. Büyük metropolde yaşayan herkesin seyahat etmesini de zorlaştırdı. Tüm bu zorlukları tamamen kişisel konfor düşünülerek özel el yapımıyla üretilen araçların tercih edilmeleri hiç de şaşırtıcı olmasa gerek.

Siyaset başta olmak üzere, sanatçılar, sporcular, İş dünyası bu araçlara özellikle ilgi göstermektedir. Kalabalık ailelerin imdadına yetişti. Düğün araçları anlayışı değişti. Turizm bölgelerinde turistler tatillerini yaşarken kendilerini iyice şımartıp seyahatin etmenin keyfini doyasıya çıkarmaktadırlar.

Blog


Tüm İçerikler